Utekos

Endelig er det ultimate produktet for varme, komfort og anvendelighet tilgjengelig på markedet. Enten du skal avgårde på campingferie, nyte en lengre fjelltur, være tilskuer på et utendørsarrangement eller rett ut på terrassen, så er Utekos et klesplagg du kommer til å sette stor pris på. Justeres enkelt med snorstramming i livet og ved enden, pakkes ned i sekk og brukes akkurat hvor du vil!

Kolleksjoner

Utekos Dun kr 2.990,-
Utekos Microfiber kr 1.990,-
Comfyrobe kr 1.490,-

Parkas, helfigur eller sovepose?

Snøremekanismer ved enden og i livet gjør at Utekosen kan justeres og formes etter behov. Den omvendte V-formede løsningen med YKK-glidelås i midtpartiet gjør det enkelt å tre inn og ut, samtidig som den sørger for ventilasjon. For å bruke som sovepose vipper du frem posen ved enden. Enkelt, praktisk og unikt.

Nedsenket

Oppløftet

Parkas

Produktbeskrivelse

Utekos er en unik kombinasjon av funksjonalitet og komfort. Hemmeligheten ligger i de praktiske løsningene og den behagelige innsiden.

De innovative produktløsningene utgjør en perfekt kombinasjon av mobilitet, komfort og varme, slik at bruksområde kun begrenses av din egen fantasi. Eksempelvis kan du justere og forme Utekos til en parkas, sovepose eller heldrakt. Det er bare å prøve seg frem og bruke etter behov. Dette produktet er egnet for mange ulike settinger.

Utekos Dun
Med 90% dun sikrer du isolasjon og varme, samtidig som ytterlaget med DWR-behandlet «20D 380T Nylon Tafftea» gir deg en flammehemmende og vannavvisende effekt. 

Utekos Mikrofiber
Denne versjonen er vattert med Microfiber Hulfiber GSM:140g/m2 under det samme vannavvisende og flammehemmende laget med DWR-behandlet «20D 380T Nylon Tafftea». Produktet er ellers akkurat det samme som Utekos Dun.

Hette
Isolerende og romslig hette med justeringsmuligheter

Ventilasjon
Omvendt v-form i midtpartiet med YKK-glidelås

Lommer
Dype frontlommer med YKK-glidelås.

Ytterligere funksjoner
Elastisk ermeavslutning med snøstopper. Snorstramming i livet, ved hetten og i enden. Kan enkelt pakkes ned i sekk. Muffe for beskyttelse- og varming av hender

Vekt
1100gram

Mål

Large
Lengde: 235cm
Diameter i livet: 75cm

Medium:
Lengde: 205cm
Diameter i livet: 66cm

Det finnes bare en Utekos. Skaff deg din nå!